Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ηλεκτρονικής Beite Shenzhen, ΕΠΕ (Co., ΕΠΕ ηλεκτρονικής Shenzhen GuangYaDi) ιδρύθηκε το 2008 που εντόπισε στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Με την τεχνολογία κατασκευής υψηλής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στην παραγωγή του αδιάβροχου συνδετήρα, αδιάβροχο βούλωμα, βούλωμα αέρα, συνδετήρας των οδηγήσεων, ΣΥΝΕΧΉΣ αδιάβροχη γραμμή, ηλεκτροφόρο καλώδιο, τελικός συνδετήρας, καλώδια AV, αυτόματα καλώδια. Χρησιμοποιεί ευρέως για το αυτοκίνητο, φως, ευχαρίστηση-βάρκα, εξοπλισμός βιομηχανίας και ούτω καθεξής. Με περισσότερο από 5 έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας έχει γίνει ένας από τους κατασκευαστές μολύβδου στην Κίνα. “Η κορυφαία ποιότητα, προτεραιότητα πελατών, καλή υπηρεσία, τηρεί τη σύμβαση” είναι οδηγίες λειτουργίας της επιχείρησής μας. Έχουμε κερδίσει την καλή φήμη σε αυτήν την γραμμή. Τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί από την πλειοψηφία των χρηστών, που ικανοποιούν τις κοινωνικές ανάγκες. Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να συνεργαστούμε με μας και να επιτύχουμε έναν win-win στόχο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. ηλεκτρονικής Beite Shenzhen, ΕΠΕ (Shenzhen GuangYaDi Electronics κοβάλτιο Ltd) ιδρύθηκε το 2008 έτη που εντόπισαν στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Με την τεχνολογία κατασκευής υψηλής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στην παραγωγή του αδιάβροχου συνδετήρα, αδιάβροχο βούλωμα, βούλωμα αέρα, συνδετήρας των οδηγήσεων, ΣΥΝΕΧΉΣ αδιάβροχη γραμμή, ηλεκτροφόρο καλώδιο, τελικός συνδετήρας, καλώδια AV, αυτόματα καλώδια. Χρησιμοποιεί ευρέως για το αυτοκίνητο, φως, ευχαρίστηση-βάρκα, εξοπλισμός βιομηχανίας και ούτω καθεξής. Με περισσότερο από 5 έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας έχει γίνει ένας από τους κατασκευαστές μολύβδου στην Κίνα. “Η κορυφαία ποιότητα, προτεραιότητα πελατών, καλή υπηρεσία, τηρεί τη σύμβαση” είναι οδηγίες λειτουργίας της επιχείρησής μας. Έχουμε κερδίσει την καλή φήμη σε αυτήν την γραμμή. Τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί από την πλειοψηφία των χρηστών, που ικανοποιούν τις κοινωνικές ανάγκες. Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να συνεργαστούμε με μας και να επιτύχουμε έναν win-win στόχο.

Κίνα Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.
Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : GYD Bett

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Bett Electronic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
粤ICP备17022268号